ActualitateSliderSocialUltima ora

Spitalele din Târgu Jiu vor fi reabilitate

Noi proiecte au fost aprobate pentru spitalele din Târgu Jiu. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și-a dat acordul, astfel că pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu s-a obținut o finanțare de 4,6 milioane de euro fără TVA. Acești bani vor fi folosiți pentru reabilitarea energetică a clădirii din strada Progresului, Spitalul 700 după cum este cunoscut, și, de asemenea, pentru Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița  a fost aprobat un proiect în valoare de 4,7 milioane de euro fără TVA pentru renovare și creșterea eficienței energetice a clădirilor.

În momentul de față, se așteaptă semnarea contractului de finanțare ce va fi urmată de demararea procedurilor de execuție a proiectului tehnic și construcția propriu-zisă.

Săptămâna trecută, a fost semnat și un contract de finanțare prin Programul Operațional Infrastructura Mare în valoare de 9,2 milioane de lei fără TVA  pentru Spitalul de Urgență Târgu Jiu. Proiectul a fost depus în primăvara acestui an și își propune reabilitarea instalației de oxigen. Banii vor fi investi pentru toate cele trei spitale.

Articole similare

Back to top button