ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

PNL ia decizii importante la Sector III și filiala Gorj

Premierul, Nicolae Ciucă, a declarat astăzi, după şedinţa Biroului Politic Naţional, că PNL va susţine menţinerea cotei unice de impozitare, însă nu va susţine suprataxarea, dar că a votat eliminarea excepţiilor, în ceea ce priveşte fiscalitatea, în conformitate cu PNRR.

Liderul PNL și premierul României, Nicolae Ciucă, a confirmat astăzi schimbarea lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL Sector 3. Schimbări au fost și la filiala PNL Gorj.

„De asemenea PNL a decis prin votul de azi să putem să eliminăm o parte din excepții în ce privește fiscalitatea în conformitate cu Planul Național de Redresare și Reziliență și de asemenea, în cadrul ședinței de azi au fost luate decizii în ceea ce privește clarificarea conducerii filiale PNL Sector 3 deoarece este o chestiune de ieșire din termen și în felul acesta a fost numit un prim-vicepreședinte ca în termen de 30 de zile să vină cu o propunere de președinte interimar și de organizarea a alegerilor, iar la filiala PNL Gorj am numit un prim-vicepreședinte astfel încât să clarificăm organizarea conducerii filialei”, a transmis premierul azi în conferința de presă.

https://youtu.be/4JyZU–37Fs

Articole similare

Back to top button