ActualitateSliderSocialUltima ora

ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN COMUNA RUNCU

La data de 20 iunie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, despre un eveniment rutier produs pe DN 67 D Bâlta.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 38 ani, din municipiul Târgu-Jiu în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 D, din direcția Tismana – Târgu-Jiu, nu a respectat distanța regulamentară față autoturismul din fața sa, condus de un bărbat, de 68 de ani, din comuna Runcu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 68 de ani a fost proiectat într-un autoturism ce se deplasa regulamentar pe celălalt sens de mers.

În urma coliziunii, a rezultat decesul a două femei, de 62 de ani, din comuna Runcu, rănirea ușoară a altor trei persoane și rănirea gravă a bărbatului de 68 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articole similare

Back to top button