Averse și furtuni izolate!

Un barbat merge prin apa catre casa, in Galati, duminica, 4 mai 2008. Valea orasului a fost inundata in urma ploilor din ultimele zile, apa depasind capacitatea de evacuare a sistemului de canalizare. OVIDIU IORDACHI / MEDIAFAX FOTO

În Gorj săptămâna începe cu ploi, mercurul în termometre ajungând ziua la maxime de 26 grade Celsius. Noaptea mercurul în termometre va ajunge la12 grade Celsius.
Mâine la Târgu Jiu, vom avea averse și furtuni izolate, temperatura va ajunge la valoarea de 26 grade Celsius. Noaptea minimele vor ajunge până la 12 grade Celsius.
La Motru, maxima de mâine va ajunge la valoarea de 26 grade Celsius și vom avea o zi cu averse. Noaptea termometrele vor indica valori de 12 grade Celsius.
La Bumbești Jiu, ziua de marți va fi ploioasă, temperatura maximă ajungând la 26 grade. Seara mercurul din termometre va crește, fiind înregistrate valori de 12 grade Celsius.
La Novaci maxima de mâine va avea valori de maxim 26 grade ziua și va ploua izolat. Noaptea va fi predominată de o minima de 14 grade Celsius.
În Rovinari ziua de marți ne aduce maxime de 26 grade Celsius. Seara, valoarea minima, o să ajungă până la13 grade Celsius