ActualitateSliderSocialUltima ora

Târgul de ofertă educațională UCB Târgu Jiu

Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a fost astăzi gazda unui eveniment inedit, mai exact “Târgul de ofertă educațională”, eveniment dedicat elevilor colegiilor și liceelor din municipiul Târgu Jiu.

În cadrul acestui eveniment au fost prezentate programele de studii pe care le oferă această instituție de învățământ superior, rezultatele deosebite ale studenților acestei universități, precum și experiențele trăite de aceștia în cadrul stagiilor Erasmus+ derulate în universități din Uniunea Europeană.

Evenimentul se înscrie, de altfel, în manifestările aferente activității “ UCB – săptămâna porților deschise”, desfășurate prin intermediul proiectului cu titlul “Echitate în acces – o șansă pentru succes!”, proiect realizat cu sprijinul Ministerului Educației.

Elevilor ce provin din zone defavorizate le-au fost oferite premii care, speră organizatorii, să le fie de folos în perfecționarea pregătirii viitoare și alte asemenea material ce pot fi utilizate în cadrul activității de pregătire.

Articole similare

Back to top button