ActualitateSliderSocialUltima ora

Comuna Drăguțești: “Pe partea de investiții ne mișcăm.”

Întrebat cum se derulează investițiile în comuna Drăguțești, primarul Ion Popescu susține că lucrurile se află în mișcare. Cu toate că alți primari se plâng de fondurile insuficiente, edilul declară că în localitatea sa activitatea este una intensă. Am discutat, așadar, despre asfaltare, dalarea șanțurilor pluviale, proiectele depuse în programul Anghel Saligny și, desigur, instalarea rețelei de apă potabilă.

Edilul Popescu a ținut să puncteze importanța forajelor de apă întrucât, susține acesta, va urma o perioadă grea de secetă, astfel că încearcă din răsputeri să ia toate măsurile ca și comunitatea sa să nu fie afectată.

În privința altor investiții, primarul a punctate lucrările de reabilitare la stadion, lucrări finanțate prin Compania Națională de Investiții, lucrările de la Căminul Cultural. De asemenea, fiind o zonă intens circulate, pentru siguranța cetățenilor Ion Popescu a decis să construiască trotuare pe strada principală.

Nici de rețeaua de gaze naturale nu a uitat să vorbească primarul, ba mai mult, a transmis cetățenilor garanții cum că respectiva lucrare se va realiza.

Articole similare

Back to top button