ActualitateSliderSocialUltima ora

Am trecut în revistă ce se mai întâmplă prin Scoarța

Comuna Scoarța condusă în prezent de către primarul Ion Stamatoiu reprezintă o zonă intens circulată. În acest sen, edilul localității a considerat necesară construirea unor alei pietonale, în special în zona bisericii din centrul comunei până la școală.

În ceea ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în momentul actual primarul Stamatoiu susține că se lucrează la proiectele începute în cursul anului 2021. Pe partea de buget local a amintit de niște ulițe asupra cărora se vor executa lucrări și, desigur, Stamatoiu a depus proiecte prin Programul Anghel Saligny.

Un alt proiect despre care a vorbit primarul comunei Scoarța se referă la introducerea rețelei de gaze naturale. Încă din 2017 Stamatoiu se zbate pentru acest lucru și nu va renunța până nu va face tot ceea ce îi stă în putință.

Mai mult, edilul a menționat o lucrare finalizată recent, mai exact racordarea la rețeaua de alimentare cu apă.

Fiind o comună situată în vecinătatea municipiului Târgu Jiu, comuna Scoarța este încadrată în zona metropolitană. În acest sens, se dorește reabilitarea anumitor clădiri, amplasarea de panouri fotovoltaice, cu alte cuvinte toate demersurile necesare ca cetățenii să beneficieze de cele mai bune condiții de trai.

Nici reabilitarea fântânilor de pe drumul național nu a trecut neobservată, Stamatoiu asigurându-se că localitatea pe care o conduce să aibă în câțiva ani una dintre cele mai frumoase imagini, atât pentru locuitori cât și pentru cei ce traversează comuna.

Ion Stamatoiu a încheiat prin a se declara mulțumit de echipa din cadrul primăriei cu care a realizat multe din proiectele propuse și trimite asigurări că va candida în continuare pentru a aduce comuna Scoarța la cea mai bună versiune a sa.

Articole similare

Back to top button