ActualitateSliderSocialUltima ora

Zilele municipiului Târgu-Jiu – peste așteptările lui Romanescu

Zilele municipiului Târgu Jiu s-au încheiat și toți participanții au rămas cu amintiri plăcute. Mii de oameni au fost prezenți la aceste evenimente, au socializat, s-au bucurat de o companie plăcută și de muzică bună. După doi ani de restricții, zilele orașului au venit ca o gură de aer proaspăt pentru cei care s-au săturat să stea în casă.

Edilul Marcel Romanescu susține că eforturile autorităților de a organiza astfel de activități nu au fost în zadar. Primarul declară, de asemenea, că așteptările sale au fost întrecute văzând câți participanți s-au bucurat de ceea ce primăria municipiului Târgu Jiu a pregătit. Mai mult, vremea din ultima săptămână a fost de partea autorităților și absolut toate activitățile au putut fi desfășurate în cele mai bune condiții.

Dintre miile de persoane ce au luat parte la evenimentele desfășurate pe Insulița Târgu Jiu și în Piața Prefecturii, o mare parte au fost tineri, și nu numai, sosiți din alte localități. Weekend-ul a fost unul arhiplin, hotelierii confirmând numărul mare de turiști.

Articole similare

Back to top button