ActualitateSliderSocialUltima ora

Aglomerație mare la bursa locurilor de muncă

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Gorj a organizat în cursul acestei zile, începând cu ora 10:00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi „Bursa generală a locurilor de muncă“.

Participanții, extrem de numeroși, au fost nerăbdători să ia parte la această activitate, o parte din ei expunându-și chiar nemulțumirea de a aștepta la o coadă care părea că nu se mai termină.

Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care au participat la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj au desfășurat acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Numărul participanților, doritori d locuri de muncă sau de viză, a fost unul foarte mare.

La această bursa au participat 54 angajatori din 112 contactați. Aceștia au oferit numeroase locuri de muncă, pentru diverse meserii: zidar, dulgher, fierar betonist, muncitor necalificat, electrician, lăcătuş mecanic, sudor, agent vânzări etc. Din totalul locurilor de muncă prezentate, 46 sunt pentru cei cu studii superioare

Articole similare

Back to top button