ActualitateSliderSocialUltima ora

Zilele comunei în premieră la Dănești

Zilele comunei vor debuta anul acesta și în localitatea Dănești, condusă în prezent de primarul Mădălin Paliță. Localnicii vor lua parte în premieră la seria de activități specifice unei serbări câmpenești, fiind așteptați să participe chiar și persoane din afara comunei.

Doritorii sunt așteptați, astfel, în data de 25, respectiv 26 iunie, să ia parte la spectacolele de muzică populară, la seria activităților câmpenești, la cheful și voia bună survenite după 2 ani grei de pandemie. Edilul Mădălin Paliță este bucuros că a reușit să organizeze în comuna sa un astfel de eveniment și speră ca participarea să fie în număr cât mai mare.

Locația unde se va desfășura acest eveniment este islazul comunal de lângă terenul de fotbal din satul Dănești. Spațiul a fost atent pregătit, începând de la curățarea zonei până la racordarea la rețeaua de distribuție a energiei electrice și asigurarea conexiunii la internet.

Încheierea activităților dedicate zilelor comunei Dănești va fi marcată printr-un foc de artificii, declară Mădălin Paliță.

Articole similare

Back to top button