Se lucrează intens la deschiderea Transalpinei

Ieri, 18 mai, directorul Regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, Călin Cosmin Petruț, a efectuat o vizită de lucru pe sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, mai exact DN 67C. Scopul vizitei sale a fost inspectarea stadiului în care se află lucrările de deszăpezire pe Transalpina. În acest sens, DRDP Craiova a postat și un mesaj informative pe pagina de socializare:

“Directorul Regional a solicitat responsabililor de activitatea de deszăpezire să se asigure că deschiderea drumului nu va avea nicio zi de întârziere nejustificată, dar asta fără a se pune în pericol angajații care lucrează în zonă sau, după deschiderea traficului, siguranța participanților la trafic.

Reamintim că pe acest sector se acționează cu două autofreze, patru încărcătoare de mare capacitate și utilaje cu lamă.

În paralel cu activitatea de deszăpezire se lucrează și la montarea semnalizării verticale și la verificarea parapetelui de protecție.”

Cristi Tudor, reprezentantul DRDP Craiova declară că începând de astăzi se lucrează intens la lărgirea părții carosabile, la deszăpezirea locurilor destinate opririi turiștilor, la montarea de indicatoare și refacerea sistemului rutier de semnalizare.

În permanență sunt oferite garanții cum că Transalpina nu va suferi nici măcar o zi de întârziere nejustificată în ceea ce privește reluarea traficului pe acest sector de drum.