ActualitateSliderSocialUltima ora

Ziua de mâine ne aduce averse și furtuni izolate.

În Gorj ziua de marți vine cu un cer parțial noros cu averse și furtuni izolate, mercurul în termometre ajungând la maxime 25 grade Celsius. Noaptea mercurul în termometre va ajunge la 14 grade Celsius.

Mâine la Târgu Jiu, vom avea averse și furtuni izolate, temperatura va ajunge la valoarea de 25 grade Celsius. Noaptea minimele vor ajunge până la 14 grade Celsius.

La Motru, maxima de mâine va ajunge la valoarea de 25 grade Celsius și vom avea un cer acoperit. Noaptea termometrele vor indica valori de 14 grade Celsius.

La Bumbești Jiu, ziua ce urmează  va fi cu averse și furtuni izolate, temperatura maximă ajungând la 25 grade. Seara mercurul din termometre va înregistra valori de 14 grade Celsius. La Novaci maxima de mâine  va avea valori de maxim 18 grade ziua și cerul va fi parțial noros. Noaptea va fi predominată de o minima de 14 grade Celsius.

În Rovinari ziua de marți ne aduce un cer parțial noros și maxime de 25 grade Celsius. Seara, valoarea minima, o să înregistreze valori de 14 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button