ActualitateSliderSocialUltima ora

Romanescu – întâlnire cu primarii din zona metropolitană

Întâlnirile frecvente dintre edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, și primarii localităților județului Gorj continuă. La întâlnirea care a avut loc ieri au participat, de asemenea, și consultanții ce se ocupă de pregătirea proiectelor pe PNRR și alte axe de finanțare.

În cadrul întâlnirii de ieri au fost prezentate oportunitățile, urmând ca fiecare primar în parte alături de autoritatea publică locală să ia anumite decizii. Tema discuțiilor a fost reprezentată de posibilitatea finanțării prin PNRR a transportului în comun pe zona metropolitană.

Romanescu susține că o parte din primari doresc să utilizeze respectiva sumă de 350.000 euro alocată pentru fiecare localitate fie pentru reabilitarea clădirilor publice, fie pentru transportul în comun pe legătura cu orașul Târgu Jiu

În perioada ce urmează, în sarcina fiecărui primar îi revine stabilirea priorităților întrucât suma alocată este una limitată iar perioada de timp rămasă nu este una foarte mare, discutând aici de o competiție la nivel național. După cum se spune, “primul venit, primul servit”.

Primarul Romanescu se declară, de altfel, mulțumit de colaborarea cu primarii care fac parte din zona metropolitană și speră ca odată cu trecerea timpului să găsească soluții pentru finanțarea tuturor proiectelor ce se doresc a fi realizate.

Articole similare

Back to top button