ActualitateSliderSocialUltima ora

Concursul “Soluții pentru TINEri” la UCB Târgu Jiu

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu împreună cu Consiliul Județean al Elevilor Gorj organizează concursul „Soluții pentru TINEri”, concurs aflat la prima ediție și adresat tuturor elevilor care studiază la liceele și colegiile din județul Gorj, dar și studenților UCB.

Ștefan Moșoi, documentarist în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu susține că evenimentul care va avea loc în perioada 29 mai – 6 iunie 2022, își propune stimularea și dezvoltarea gândirii critice și a abilităților antreprenoriale în rândul tinerilor, încercând să găsească soluții pentru problemele societății actuale.

Participanții se pot înscrie singuri sau în echipe de maxim 4 membri, prin completarea unui formular online, până la data de 25 mai 2022, ora 23:59, la una dintre următoarele teme:

  1. Brandul „Brâncuși” – vector de dezvoltare economico – socială a Municipiului Tg-Jiu;
  2. Învățământ de calitate;
  3. Reducerea inegalităților;
  4. Sănătate și stare de bine.

În data de 29 mai 2022, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, formarea echipelor și începerea elaborării proiectelor, la sediul Universității din strada Victoriei, nr. 24, Târgu-Jiu, iar în perioada 30 mai – 5 iunie 2022, participanții își vor pregăti prezentările și vor avea parte de sesiuni de mentorat online.

În data de 06 iunie 2022, tinerii își vor prezenta soluțiile la care au lucrat, iar juriul va desemna câștigătorii care vor fi răsplătiți cu premii în bani și nu numai.

Articole similare

Back to top button