ActualitateSliderSocialUltima ora

Un milion de euro pentru hrana din centrele de asistență socială

Beneficiarii celor opt centre centre de protecție socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj beneficiază de un milion de euro, bani alocați pentru hrană. Firma câștigătoare va fi responsabilă de asigurarea a 190.00 de porții de mâncare pentru copii și adulți.

Potrivit acordului cadru cantitățile minime sunt reprezentate de un număr de 30.133 de porții iar cele maxime – 190.295 porții. Cantitățile pentru cel mai mic contract subsecvent (2 luni): 30.133 porții iar pentru cel mai mare contract subsecvent (6 luni): 89.663 porții.

Contractul de mâncare preparată este încheiat pe o perioadă de 12 luni, respective perioada aprilie 2022 – aprilie 2023, pentru un număr de 8 complexuri de servicii sociale din subordinea DGASPC Gorj, din care 5 complexuri pentru copii și 3 pentru adulți.

Nivelul alocației de hrană este stabilit prin hotărârea Consiliului Județean Gorj, în funcție de tipul fiecărui serviciu social și al beneficiarilor, respective cu sau fără handicap.

Articole similare

Back to top button