ActualitateSliderSocialUltima ora

Sărbătorea Narciselor la Preajba

O nouă duminică din luna mai, o nouă zi de sărbătoare. În cursul zilei de ieri în localitatea Preajba a avut loc o serbare câmpenească dedicată Sărbătorii Narciselor în cadrul căreia au participat peste 10.000 de persoane. Persoanele prezente ieri în Poiana Narciselor din Preajba au avut la dispoziție terase cu mâncare și băutură, fel și fel de tiribombe și un spectacol muzical. Cheful și voia bună au fost nelipsite atât în rândul participanților cât și în rândul comercianților.

Pe pagina sa de socializare edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că cetățenii trebuie să se obișnuiască cu această atmosferă de sărbătoare întrucât urmează o vară plină de surprize.

“Trebuie să ne obișnuim cu această atmosferă pentru că urmează o vară cu adevărat incendiară, dar și cu faptul că noi, cei de la Primăria Târgu Jiu, vom uita, pentru o lungă perioadă, de zile libere. Demarăm tot mai multe proiecte, lucrări, dar vă pregătim și o serie de surprize pentru weekendurile calde ale verii.”

Articole similare

Back to top button