ActualitateSliderSocialUltima ora

Ilegalități la regimul rutier

La data de 4 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat, în trafic, un tânăr, de 18 ani, din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat pe DN 67 Câlnic, având montate plăcuțe cu numerele de înmatriculare atribuite unui alt autoturism.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și având montate plăcuțe cu numere false și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu o zi în urmă, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mușetești au depistat, în trafic, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat sau neînregistrat, pe DC 3C Bârcaciu.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Articole similare

Back to top button