ActualitateSliderSocialUltima ora

“Aer curat!” – marca ISU Gorj

“Aer curat!”. Acestea sunt cele două cuvinte pe care Inspectoratul pentru Situații de Urgență de utilizează des. Culmea este că această alăturare de cuvinte este utilizată și de către cei care au contribuit cu gunoaie aruncate la întâmplare la un tablou sinistru al naturii.

În speranța că pot face un bine mediului înconjurător și pot da un exemplu bun de urmat, echipele ISU Gorj au demarat astăzi o activitate de ecologizare, de colectare a gunoaielor aruncate la întâmplare de către cei certați cu legea și cu bunele moravuri.

În cooperare cu reprezentanții Romsilva trupele ISU Gorj au mers astăzi în Parcul Național Defileul Jiului și au adunat gunoaie. Prezenți au fost și voluntarii din cadrul ISU Gorj care au răspuns prezent, ca de fiecare dată.

Mesajul pe care aceștia îl transmit este unul simplu: “Dacă ai aruncat vreodată gunoaie la întâmplare, renunță la acest obicei și protejează natura. Dacă vezi pe cineva că aruncă gunoaie la întâmplare, atrage-i atenția! Cu toții putem să contribuim la un mediu înconjurător curat! Trebuie doar să vrem!”

Articole similare

Back to top button