ActualitateSliderSocialUltima ora

ARESTAT PREVENTIV PENTRU LIPSIRE DE LIBERTATE ÎN MOD ILEGAL

La data de 16 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la aceeași dată, bărbatul, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Slătioara, județul Vâlcea, ar fi luat la ocazie o femeie, de 54 de ani, din Târgu Jiu.

Pe parcursul deplasării, femeia i-ar fi solicitat bărbatului să îi permită să coboare din autovehicul,  însă acesta a refuzat în mod repetat.

Ajungând în localitatea Scoarța, conducătorul auto ar fi întors mașina și s-ar fi îndreptat din nou spre municipiul Vâlcea, iar femeii i-ar fi permis să coboare în localitatea Bumbești Pițic.

La data de 17 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Novaci, cu propuneri legale, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Articole similare

Back to top button