ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Miruță: “PNL și PSD fac ce știu mai bine: vând iluzii”

În cursul zilei de ieri, deputatul USR de Gorj, Radu Miruță, a postat un mesaj pe pagina sa de socializare cu privire la acordarea voucherelor în valoare de 50 euro populației, mesaj care sună în felul următor:

”PNL și PSD fac ceea ce stiu mai bine: vand iluzii unei populatii saracite, obosite si dezamagite. Anunta masuri sociale si abia apoi cauta solutii de finantare. Mint și apoi caută să repare minciuna!

Desi au promis un pachet de sprijin social de 17,3 miliarde de lei jumatate din acesta ar trebui finantat din bani europeni. Problema e ca nu exista NICIUN ACORD SEMNAT CU COMISIA EUROPEANA pe decontarea voucherelor de 50 euro care ar trebui sa ajunga la romanii cei mai vulnerabili la scaderea puterii de cumparare.

Toti liderii Coalitiei Faliment recunosc public că nu au la acest moment solutia. Culmea, unii dau vina pe guvernari in care tocmai ei au fost vioara intîi!

Toti ridica din umeri a neputinta, fac fețe-fețe incercand sa dreaga busuiocul.

Deci domnilor PSDPNL, de unde bani pentru voucherele  de suport social pentru romanii vulnerabili si pentru elevi? Noi imprumuturi la dobanzi astronomice sa finantati deficitul tot mai mare?”

Motivul din spatele acestei postări a fost dezbătut pe larg în cadrul interviului de astăzi cu deputatul USR. Acesta a prezentat două aspecte care îi susțin afirmația conform căreia susține că ”PNL și PSD fac ceea ce știu mai bine: vând iluzii unei populatii saracite, obosite si dezamagite”. Pe de o parte național liberalii și social democrații nu au prezentat sursele de finanțare care să acopere aceste soluții sociale. Pe de altă parte, este vorba despre o incapacitate de decontare a voucherelor din fonduri europene, poate doar renunțându-se la alte proiecte.

Articole similare

Back to top button