ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

3 primari din Gorj schimbă culoarea politică

Mădălin Paliță – primarul comunei Dănești, Ion Gîrniceanu – primarul comunei Jupânești și Laurențiu Anghel – primarul comunei Stoina sunt cei 3 edili care începând de astăzi lasă în urmă formațiunea politică din care făceau parte, aderând la Partidul Social Democrat.

În cadrul conferinței de astăzi, Mihai Weber, președintele PSD Gorj, le-a urat bun venit noilor colegi de partid, având convingerea că cei 3 primari sunt persoane responsabile care au pus mai presus de toate interesul comunității.

Cei 3 primari au decis schimbarea culorii politice întrucât, susțin aceștia, Partidul Social Democrat este cel care le-a oferit sprijinul de care au avut și au nevoie în demararea planurilor și proiectelor de dezvoltare pentru comunitățile din care fac parte.

Culoarea politică nu a contat și nu va conta, susține președintele PSD, când vine vorba de acordarea sprijinului către orice edil al județului Gorj, sprijin ce nu a ținut cont de criterii politice.

Întrebați concret ce i-a determinat să părăsească fostele organizații politice, respectiv PRO România și Partidul Mișcarea Populară, primarii au afirmat că această ofertă li s-a propus încă de pe vremea când PSD nu se afla la guvernare. De asemenea, au considerat că este necesară aderarea către un partid în care pot progresa, un partid care le-a oferit atât sprijin politic cât și material.

Articole similare

Back to top button