ActualitateSliderSocialUltima ora

Ziua porților deschise la Salvamont

Vineri 8 aprilie ora 11, la sediul Serviciului Public Județean Salvamont Gorj va avea loc deschiderea oficială a Centrului Național de Analiză a Datelor Salvamont în parteneriat cu un cunoscut brand de telefonie mobilă, dispecerat care, pe baza unor echipamente de înaltă tehnologie și inteligență artificială, poate analiza și identifica prezența umană în imaginile surprinse cu ajutorul dronelor folosite de către echipele de căutare-salvare.

Prin abordarea la nivel național a zonelor de căutare aero acest proiect este unic la nivel european , fiind implementat până acum doar în alte 4 țări din Europa și doar la nivel local sau regional.

La ora 8:30 în zona Dealul Târgului va avea loc, o demonstrație de căutare cu drone ale cărei rezultate vor fi prezentate în cadrul evenimentului de la ora 11.

Intre orele 13-18 la sediul Salvamont din strada Victoria nr 7A se va organiza “Ziua porților deschise” și toți cei interesați vor putea vizita Baza centrală de intervenție Salvamont, vor putea vedea echipamentele de intervenție și vor putea solicita informații despre această activitate.

Articole similare

Back to top button