ActualitateSliderSocialUltima ora

Ce măsuri de protecție recomandă SJU Târgu-Jiu

Măsuri de protecție sanitară recomandate la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu

La nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt recomandate mai multe măsuri de protecție sanitară pentru limitarea transmiterii infecțiilor respiratorii, inclusiv cele determinate de noul coronavirus (COVID-19), chiar dacă starea de alertă s-a încheiat .

Aceste recomandări vin din partea medicilor epidemiologi din cadrul Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (PIAAM) și a fost agreat de conducerea instituției.

Astfel, în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu se recomandă purtarea măștii de protecție de către personalul angajat al unității sanitare, cât și de către pacienți și aparținători.

Se recomandă igiena frecventă a mâinilor, respectarea distanței de cel puțin un metru față de persoanele din jur, mai ales în zonele aglomerate din unitatea medicală (zone de așteptare, triaj).

Potrivit medicilor epidemiologi de la SPIAAM, la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în cazul îngrijirii pacienților diagnosticați sau suspecți cu noul coronavirus, rămâne obligatorie purtarea echipamentului de protecție complet specific COVID-19.

Articole similare

Back to top button