BĂIATUL ȘI VÂNTUL în premieră la TDEV

Teatrul de Păpuși ″Pinocchio″, din cadrul Școlii Populare de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, organizează vineri, 1 aprilie 2022, ora 12:00, la Teatrul Dramatic ″Elvira Godeanu″, din Târgu Jiu, un eveniment inedit. Astfel, va avea loc  premiera spectacolului – BĂIATUL ȘI VÂNTUL – o poveste regizată de actrița Cornelia Diaconu. Din distribuție fac parte actorii păpușari: Adelina Popescu,  Daniela Rednic, Andreea Maria Urlan și Alina Mornea.

Lupta dintre bine și rău constituie tema acestei piese inspirate din folclorul poporului bulgar. Personajul principal Băiatul, plin de naivitatea curățeniei lui sufletești – plecat în căutarea Vântului, care-i spulberase bruma de făină ce o mai avea – dă dovadă de multă stăruință și bunătate, în toate întâmplările neprevăzute ce-l întâmpină.

De asemenea, povestea ne mai spune că iubirea, prietenia și solidaritatea sunt bariere pe care, atunci când le așezăm în calea răului, devenim niște învingători.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Vă așteptăm pe toți, cu mic cu mare, să vă bucurați de clipe minunate alături de trupa de păpușari profesioniști “Pinocchio”.