ActualitateSliderSocialUltima ora

O NOUĂ SERIE DE INFRACȚIUNI RUTIERE

La data de 26 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat, în trafic, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Tismana, având o concentrație de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 27 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, în trafic, un bărbat, de 53 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ciocârlău din municipiul Târgu Jiu, având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat, în trafic, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Turcinești în timp ce conducea un autoturism pe str. Ciocârlău din municipiul Târgu Jiu, având o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Articole similare

Back to top button