Se răcește vremea!

În Gorj ziua de miercuri vine cu o raciere a vremii pe parcursul nopților, temperaturile cunoscând o scădere. Mercurul în termometre se va apropia de o valoare de aproximativ 7 grade Celsius, ziua, pe teritoriul județului dar și temperature de -7 grade Celsius noaptea.

În Târgu Jiu, miercuri o să avem o ușoară creștere a temperaturii. Pe parcursul zilei vom avea 6 grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor scădea până în jurul valorii de -7 grade Celsius.

La Motru, maxima din următoarea zi va ajunge la valoarea de maxim 6 grade Celsius, seara termometrele indicând scăderea valorii care ajunge la – 7 grade Celsius.

La Bumbești Jiu, ziua de mâine o să fie predominant însorită, temperatura maximă ajungând la 6 grade Celsius iar seara mercurul din termometre va înregistra o minima de – 6 grade Celsius.

La Novaci cerul o să fie partial noros iar temperatura maximă o să ajungă la 3 grade Celsius. Noaptea va fi frig, temperaturile ajungând și la – 7 grade Celsius.

În Rovinari, în cursul zilei cerul o să fie însorit cu temperaturi ce vor atinge 6 grade Celsius. Noaptea va fi geroasă iar minimele vor atinge temperaturi de – 7 grade Celsius.