ActualitateSliderSocialUltima ora

Vreme rece în toată Oltenia!

În Oltenia vremea se va răci până spre sfârșitul primei săptămâni, când media maximelor termice se va situa în jurul a 2 grade, iar a minimelor va atinge -11…-10 grade.

În intervalul care va urma, tendința generală va fi de creștere a valorilor termice, astfel încât, în ultimele zile de prognoză maximele vor atinge în medie 12…13 grade, iar minimele 0…2 grade.

Probabilitatea mai mare de apariție a precipitațiilor va fi între 7 și 11 martie, precum și după data de 17 martie.

În Gorj săptămâna începe cu temperature mai scăzute. Mercurul din termometre nu va depășii valoare de maxim 7 grade Celsius iar minimele pot ajunge și la -10 grade.

În Târgu Jiu, temperatura pe parcursul zilei de mâine va fi de maxim 5 grade Celsius, iar seara temperatura va aduce valori negative ce pot ajunge până la – 5 grade Celsius.

La Motru, maxima din următoarea va ajunge la valoarea de 4 grade Celsius, seara termometrele indicând scăderea valorii care ajunge la -7 grade Celsius.

La Bumbești Jiu, ziua de mâine o să fie predominant noroasă, temperatura maximă ajungând la 4 grade Celsius. Seara mercurul din termometre va scădea fiind înregistrate valori de -7 grade Celsius.

La Novaci maxima scăzută o să predomine aducând valori de 2 grade Celsius și zăpadă iar noaptea va fi predominată de o minima de -6 grade Celsius.

În Rovinari în cursul zilei ce urmează maximele o să fie situate în jurul valorii de 5 grade Celsius, urmând ca seara, valoarea minima, să scadă până la -7 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button