ActualitateSliderSocialUltima ora

Vreme răcoroasă în weekend!

În Gorj weekendul vine cu o vreme rece, temperaturile cunoscând o răcire. Mercurul în termometre se va apropia de o valoare de 8 grade sâmbătă și 6 grade duminică iar minimele se vor situa în jurul valorii de -1 grad Celsius.

În Târgu Jiu, în weekend o să avem o răcire a vremii, temperatura pe parcursul zilei va fi de maxim 8 grade Celsius, iar seara temperatura va coborâ până la valoarea de -1 grad Celsius. Este posibil să avem și unele precipitații sâmbătă și duminică.

La Motru, maxima din weekend va ajunge la valoarea de 8 – 9 grade, seara termometrele indicând scăderea valorii care ajunge la -1 grade.

La Bumbești Jiu, weekendul va fi predominant noros, temperatura maximă ajungând la 8 grade. Seara mercurul din termometre va scădea, fiind înregistrate valori de -1 grad.

La Novaci maxima din weekend va avea valori de maxim 5 grade ziua, iar noaptea va fi predominată de o minima de -2, -3 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros și sunt șanse de precipitații atât sâmbătă cât și duminică.

În Rovinari în weekend maximele o să fie situate în jurul valorii de 7 – 8 grade, urmând ca seara, valoarea minima, să scadă până la -1 grad Celsius.

Articole similare

Back to top button