ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

UAT Mătăsari nu există în baza de date CNI

În ultimii 18 ani  se pare că UAT Mătăsari nu a depus nicio solicitare către CNI în vederea obținerii de finanțare pentru acoperirea unor eventuale proiecte.

În conferința susținută de către Radu Miruță, deputat USR de Gorj, acesta a relatat cum viceprimarul Ionuț Buzărin a depus la CNI un proiect care privește construirea unei creșe în Mătăsari. Răspunsul companiei întârzia să apară, fapt ce l-a determinat pe deputatul USR să cerceteze în detaliu situația. În urma “controlului” Miruță a constatat faptul că în baza de date a CNI, UAT Mătăsari nu exista întrucât nu a depus niciodată vreun proiect. Dacă lucrurile ar fi stat altfel, probabil că la Mătăsari ar fi fost alta situația, referindu-ne la dezvoltarea acestei zone.

Care este, totuși, motivul pentru care această unitate administrativ-teritorială nu a apelat niciodată la ajutorul CNI-ului pentru a-și finanța proiectele derulate? Miruță este de părere că acest caz de la Mătăsari este cazul unui primar “învățat doar să stea” în timp ce banii veneau de la CEO.

Articole similare

Back to top button