ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Decapitări” la AUR Gorj!

În cursul zilei de ieri, Nicolae Fîciu, Președintele AUR Gorj a fost înștiințat printr-o notificare că nu mai are calitatea de membru AUR. Toate acestea vin la o săptămână după vizita făcută de George Simion la Gorj. atunci, au fost voci care au criticat ceea ce se întâmplă cu AUR la Gorj iar președintele George Simion a avut câteva reacții. Despre schimbarea lui Fîciu s-a vorbit de ceva timp și tot zvonurile spun că promotorul acestei schimbări ar fi coordonatorul regional AUR, Ringo Dămureanu.

“Prin prezenta vă notificăm asupra faptului că nu mai aveți calitatea de membru al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor”, scrie în notificarea primită de Nicolae Fîciu.

El este acuzat de abatere disciplinară, prevăzută în art 20 lit.e din Statut, care vizează comiterea unor fapte care dăunează activității, imaginii, prestigiului sau unității partidului. Nicolae Fîciu mai este acuzat de încălcarea art. 2.5 din Codul de Etică și integritate al AUR.

În aceeași zi a primit o notificare asemănătoare și d-l Remus Cireașe, prin care i se aduce la cunoștință faptul că nici d-lui nu mai are calitatea de membru AUR.

Articole similare

Back to top button