ActualitateSliderSocialUltima ora

15 mineri în greva foamei în fața sediului CEO

În dimineața acestei zile 15 mineri au intrat în greva foamei în fața sediului Complexului Energetic Oltenia din Târgu Jiu.

Angajații bazinului minier Rovinari au schimbat recent sindicatul și susțin că aceasta este cauza ce le-a adus transferul abuziv și forțat către alte cariere și alte utilaje pe care trebuie să își desfășoare activitatea. Toate aceste lucruri se adaugă nemulțumirilor legate de nivelul salarial și condițiile de pensionare. De asemenea, ortacii își prezintă profunda îngrijorare cu privire la decesele în număr tot mai mare din cadrul CEO, astfel că au decis să ia atitudine și nu se vor opri până când doleanțele nu le vor fi îndeplinite. Trebuie să menționăm faptul că aceștia au fost responsabili și nu și-au neglijat nici activitatea din timpul serviciului. Astfel că, minerii care au intrat astăzi în greva foamei se aflau fie în concediu de odihnă, fie în libere, nicidecum în timpul programului de muncă.

Cel care și-a exprimat cu tărie punctul de vedere a fost Nicu Bunoaica, lider de sindicat, care a acuzat în mod direct ceilalți lideri ai sindicatelor, susținând faptul că aceștia sunt vinovați de ceea ce se întâmplă în momentul de față în CEO.

Articole similare

Back to top button