ActualitateSliderSocialUltima ora

78 de candidați pentru posturile de director și director adjunct

Posturile de directori și directori adjuncți din școli și grădinițe nu au fost ocupate în totalitate, o parte dintre acestea rămânând în continuare vacante.

Numai în județul Gorj s-a înscris un număr de 78 de candidați, înscrierile desfășurându-se online, direct pe platforma de înscriere în concurs. Cu toate că au existat două dosare respinse inițial, candidații în cauză au remediat la timp problemele astfel că dosarele acestora au fost validate.

Conform calendarului pe care Ministerul Educației l-a stabilit, în intervalul 18 ianuarie – 4 aprilie 2022 se derulează proba pentru ocuparea posturilor vacante de director, respectiv director adjunct în sistemul de învățământ preuniversitar românesc. Proba scrisă va avea loc pe data de 18 februarie 2022, urmând ca în cadrul acestei săptămâni să fie afișate detaliile referitoare la susținerea probei. De asemenea, în intervalul 16-25 martie 2022 va avea loc proba de interviu, urmând ca în data de 4 aprilie 2022 să se emită deciziile cu privire la cei ce au promovat ambele probe. Aplicabilitatea deciziilor va începe cu data de 18 aprilie 2022.

Articole similare

Back to top button