ActualitateSliderSocialUltima ora

Atac la adresa CSM Târgu-Jiu și în ceea ce privește investițiile primăriei

“Două personaje sinistre și necunoscute au ieșit în numele unei formațiuni politice de buzunar să atace CSM Târgu Jiu și unele investiții ale primăriei, fără măcar să se informeze mai întâi despre ce este vorba.” Acestea au fost cuvintele cu care Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu și-a început discursul de pe rețeaua de socializare Facebook, drept răspuns în urma discuției de ieri din cadrul conferinței USR.

La conferința care a avut loc ieri, 27 ianuarie, Valeriu Morjan alături de Ion Oproiu au expus unele aspecte asupra cărora respectivii membri USR au nelămuriri. Ion Oproiu și-a prezentat nedumerirea în ceea ce privește funcționarea Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu: conducerea acestuia, salariile celor ce își desfășoară activitatea în acest club, obiectivele clubului cât și stadiul în care se află realizarea acestora.

Valeriu Morjan a vorbit despre constatările sale cu privire la criza profundă creată de alianța PNL-PSD la nivelul întregii țări, criză produsă de pe urma nu tocmai bunei gestionări a crizei energetice.

Acesta susține că la nivel local situația se prezintă într-un mod grav, făcând referire la investițiile primăriei Târgu-Jiu. Astfel, a concluzionat prin faptul că transparența și proiectele lipsesc în această instituție.

Răspunsul edilului la aceste acuzații nu a întârziat să apară, Marcel Romanescu postând chiar pe Facebook un mesaj și transmițând ceea ce avea de spus și prin intermediul mass-media.

Articole similare

Back to top button