ActualitateSliderSocialUltima ora

Scumpirea curentului electric se resimte pretutindeni

Scumpirea accelerată a prețurilor, în special ale facturilor la gaze naturale și electricitate, este o problemă cu care se confruntă toată lumea, fără a se ține cont de statutul social sau financiar al fiecăruia.

În urma discuției cu prefectul județului, Marcel Iacobescu, aflăm că această scumpire se resimte puternic în cadrul instituției pe care o conduce. Realizând o comparație cu prețurile aferente aceleiași perioade a anului trecut, se constată faptul că prețul facturilor la electricitate este chiar dublu. În vederea soluționării acestei situații, Marcel Iacobescu hotărăște ca instituția prefectului alături de Consiliul Județean să beneficieze de un singur contract, întrucât în primul caz tariful este unul mai avantajos și s-ar putea face ceva în privința înlesnirii cheltuielilor.

În prezent, Consiliul Județean are de achitat facturi cu sume mult mai mari comparativ cu instituția prefectului, astfel că împreună au ajuns la concluzia de a dispune de un singur contract, al unui singur furnizor.

Articole similare

Back to top button