PoliticaSliderSocialUltima ora

La mulți ani, România!!! Descurcă-te singură, că noi suntem în vacanță!!!

Unirea Pricipatelor Române, cunoscută și ca “Mica Unire”, a fost „punctată” astăzi și la Târgu Jiu. Deși acesta este un eveniment de o importanță crucială pentru România, spunem că evenimentul „a fost punctat”, pentru că politicienii noștri, în micimea lor s-au gândit că dacă tot este “Mica Unire”, să trimită eșalonul doi.

“Mica Unire” a fost marcată în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, cu mesajul Guvernului transmis de prefectul Județului Gorj, Marcel Iacobescu.

Gorjenii au trimis în parlamentul României, cinci deputați și doi senatori.

Mihai Weber, Claudiu Manta, Dan Vîlceanu, Gheorghe Pecingină, Radu Miruță sunt cei cinci deputați de Gorj, care alături de Cristinel Rujan și Ion Iordache, senatori de Gorj, ne reprezintă interesele la cel mai înalt nivel.

Absența lor la evenimentul de astăzi, ne arată indiferență.

O să ne spună probabil că….. pandemie, că….. minivacanță sau cu siguranță o să găsească motive ale absenței lor.

NU, nu există motive!!!

Absența lor nu este o întâmplare, este cutumă. Ei lipsesc cu desăvârșire din viața publică a județului, ei lipsesc cu desăvârșire din construcția viitorului, ei lipsesc cu desăvârșire din locul unde au fost trimiși.

Chiar dacă, uneori, fizic sunt prezenți, absența lor se simte tot mai pregnant în județul aflat pe ultimul loc al investițiilor, în județul care se depopulează în ritm galopant, în județul care nu are viitor…..

La mulți ani, România!!!

Ei sunt o parte din cei care te onorează cu absența lor!!!

Articole similare

Back to top button