ActualitateSliderSocialUltima ora

Proiect de extindere a Spitalului Județean Târgu-Jiu

Proiectul demarat în luna decembrie a anului 2021 cu privire la modernizarea și extinderea Spitalului Județean Târgu-Jiu prezintă un mare interes în rândul cetățenilor. În acest sens, Preşedintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, ne-a oferit câteva detalii despre cum va decurge realizarea acestui proiect, de ce finanțare va dispune și pe ce perioadă se extinde.

Oferta realizării a fost depusă ieri de către o firmă care a mai realizat lucrări în județul Gorj. Termenul întocmirii studiului de fezabilitate este de 3 luni și în urma negocierilor urmează semnarea contractului.

În vederea realizării acestui proiect sunt urmărite două linii de finanțare. Este vorba de un sprijin financiar din partea PNRR ce urmează a fi discutat la nivelul Guvernului și Ministerului Sănătății, pe de o parte, iar pe de altă parte un sprijin al Programului Operațional de Sănătate ce a înaintat Comisiei Europene propunerea reabilitării, modernizării și extinderii a 22 de spitale județene și a 8 centre universitare.

Articole similare

Back to top button