ActualitateSliderSocialUltima ora

CINCI INFRACȚIUNI RUTIERE, CONSTATATE DE POLIȚIȘTI ÎN ACEST WEEK-END

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii gorjeni au continuat acțiunile pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice, fiind constatate cinci infracțiuni, cercetările continuându-se pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei.

Cu această ocazie, au fost întocmite dosare penale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda acest drept sau aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, încredințarea unui vehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu poseda acest drept, precum și pentru conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice, al cărui număr de înmatriculare a fost retras.

La data de 16 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au identificat, în trafic, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Dobârceni, județul Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Drăgoeni, având o îmbibație de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 16 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbunești au identificat în trafic  un bărbat, de 32 de ani, din comuna Apa, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 6B Căpreni, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

La data de 16 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au identificat, în trafic, un tânăr, de 19 ani, din oraşul Filiaşi, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Plopilor, din orașul Târgu Cărbunești, fără a avea montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare.

La data de 16 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat în trafic un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un ATV pe strada Gilort, din Zona Turistică Montană Rânca, fără a poseda permis de conducere.

În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale.

Articole similare

Back to top button