ActualitateSliderSocialUltima ora

SJU – Posturi puține, candidați mulți

La concursurile organizate, în perioada următoare, de către Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au înscris peste 650 de persoane, rezultatele validării dosarelor fiind afișate pe data de 12.01.2022.

De exemplu, la concursul pentru ocuparea celor 15 posturi de infirmier debutant s-au înscris 252 de persoane ale căror dosare au fost admise. De asemenea, pentru cele cinci posturi de brancardier vor concura 95 de persoane, iar pe cele două posturi de asistent medical debutant la Secția ATI II s-au înscris 80 de candidați. Concurență mare este și pe cele nouă posturi de îngrijitoare, unde au fost validate 76 de dosare, dar și pe cele opt posturi de asistent medical pentru Secțiile ATI unde vor candida 57 de persoane.

Deoarece la aceste concursuri s-au înscris foarte mulți candidați, conducerea unității medicale a decis să fie susținute examene la Universitatea „Constantin Brâncuși”, mai exact în sălile Facultății de Științe Medicale si Comportamentale din municipiul Târgu –Jiu.

Mai exact, concursurile pentru ocuparea posturilor de infirmier debutant, brancardier, asistent medical Secțiile ATI, îngrijitoare și asistent medical debutant la Secția ATI II vor avea loc la UCB- Facultatea de Științe Medicale si Comportamentale (din zona Debarcader).

În ceea ce privește celelalte concursuri, concurenții vor susține probele la Spitalul Județean în clădirea situată pe strada Progresului (Spitalul 700).

Articole similare

Back to top button