ActualitateSliderSocialUltima ora

DOI TINERI REȚINUȚI PENTRU 24 DE ORE ȘI INTRODUȘI ÎN ARESTUL IPJ GORJ

La data de 29 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal, au identificat pe raza municipiului Arad, doi tineri de 27 și 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Drăguțești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare, iar față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 27 decembrie a.c., tânărul de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi lovit  un alt autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din orașul Bumbești Jiu.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 29 de ani a abandonat autoturismul condus și a fost urmărit până în incinta unei societăți comerciale, unde cei doi tineri reținuți ar fi distrus geamul ușii de acces.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, tinerii reținuți urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Articole similare

Back to top button