ActualitateSliderSocialUltima ora

După sărbători ploioase, vine puțin de soare

În Gorj vremea răcoroasă își face simțită prezența vântul oferind scăderea vremii, iar ninsoarea acompaniază temperatura scăzută specifică perioadei. Mercurul în termometre va atinge o maximă de 2  grade pe întreg județul.

În Târgu Jiu, ziua de marți vine cu o mică creștere a maximei, temperatura resimțită în decursul zilei va fi de 2 grade Celsius, iar seara frigul va aduce temperaturi scazute până la -3 grade.

La Motru, maxima zilei de mâine va crește ajungând la valoarea de 1 grad,  seara termometrele vor indica înghețul specific anotimpului având temperaturi -4 grade.

La Bumbești Jiu, ziua de marti vine cu o temperatură maximă de până la 0 grad. Seara termometrele vor scădea mercurul fiind înregistrate valori de -4 grade.

La Novaci maxima crescută o sa predomine ziua de mâine aducând valori de 0 grade, iar noaptea va fi predominată de o minimă de -4 grade.

În Rovinari în decursul zilei de mâine maximele o să fie situate în jurul valorii de 2 grade, urmând ca seara, valoarea minimă, să coboare până la -3 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button