Fără categorie

Evenimente inedite la teatru

În perioada ce urmează, teatrul dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu se bucură de o activitate intensă în toată această perioadă, desfășurând multe evenimente în pragul Crăciunului ca un dar pentru spectatori.

Evenimentele se vor derula după un proram bine stabilit, astfel: weekend-ul acesta, respectiv zilele de 18 și 19 decembrie, va avea loc avanpremiera și premiera spectacolului Yorick, reprezentând un alt spectacol din seria începută acum o lună jumătate “Ce caut eu”. Prețurile biletelor care mai sunt disponibile sunt în valoare de 20 lei pentru avanpremieră și 30 lei pentru premieră.

Începutul săptămânii de dinaintea Crăciunului prezintă un extraordinar recital de pian susținut de dirijorul, compozitorul, pianistul și profesorul Florin Berculescu. Spectacolul va avea loc luni, 20 decembrie, începând cu ora 19:00. Pentru ziua de marți, 21 decembrie, teatrul pregătește un alt eveniment de excepție, mai exact un concert cu lansare de album de colinde – colindul “Florii Soarelui”. Concertul va fi unul atipic și va fi susținut de violoncelistul Adrian Naidin și Ionuț John Micu. De ce spunem atipic? Ei bine, este vorba de un program de colinde rock care, garantat, vor surprinde spectatorii.

https://youtu.be/ZKdkoIKMqv8

Articole similare

Back to top button