Târg de Crăciun la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”

Anul acesta conducerea  Colegiului Național “Tudor Vladimirescu” hotărăște ca în data de 16 decembrie să organizeze un eveniment cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mai exact un Târg de Crăciun.

Un eveniment inedit specific sărbătorilor din această perioadă se va desfășura la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” din Municipiul Târgu-Jiu, eveniment organizat de conducerea colegiului – directoarea Cristina Goanță – alături de voluntarii și asociația din cadrul colegiului. Este vorba despre un Târg de Crăciun, un târg atipic, însă, întrucât mare parte a activităților a fost derulată într-un cadru online, voluntarii prezentând și vânzând doritorilor în acest mod ceea ce au realizat. Ne referim aici la aranjamentele și decorațiunile de Crăciun.

Astfel, pe data de 16 decembrie în cadrul colegiului va avea loc un spectacol de colinde și o prezentare a obiectelor care au rămas până în acest moment pentru profesorii și elevii care fac parte din această comunitate, urmând să se găsească un spațiu în care să fie prezentate în afara școlii produsele ce pot fi cumpărate de doritori.