ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Ion Iordache: politica cetățeanului trebuie să primeze!

De curând senatorul Ion Iordache, și-a dat demisia din partidul care l-a propulsat în funcția de senator al României. Demisia era previzibilă, ținând cont că senatorul de Gorj a ales să meargă mai departe cu tabăra ORBAN.

În urma unei campanii electorale zbuciumate, PNL-ul, partid ajuns la guvernare în urma scrutinului din decembrie 2020, s-a scindat, rezultând două tabere, tabăra Cîțu și tabăra Orban.

Senatorul Ion Iordache,  nu este la primul proiect politic. În trecut s-a implicat în ALDE Gorj, formațiune care încet, încet a dispărut din peisajul politic.

Astăzi, senatorul de Gorj, se alătură fostului președinte PNL, Ludovic Orban într-un nou proiect, dezamăgit fiind de neînțelegerile din interiorul PNL.

În momentul de față, politica cetățeanului nu mai este în prim plan pentru că partidele politice sunt acaparate iar cei tineri sau cei din afara partidului nu au acces să se implice.

Ion Iordache are și o explicație despre diferențele de dezvoltare dintre Ardeal și Oltenia, spunând că implicarea trebuie să fie și a politicului și a administrației în egală măsură.

Articole similare

Back to top button