ActualitateSliderSocialUltima ora

Alcoolul, bată-l vina!

La data de 15 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat, în flagrant delict, un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C Bengești-Ciocadia, având o concentrație de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Politiei Orașului Novaci au identificat, în flagrant delict, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Roșiile, județul Vâlcea, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 67 C – Zona Turistică Montană Rânca, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că faptul că motociclul i-a fost încredințat bărbatului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de un tânăr, de 19 ani,  din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul, spre a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Articole similare

Back to top button