ActualitateSliderSocialUltima ora

Revelion de vis la Târgu-Jiu

Astăzi, primarul Marcel Romanescu a enumerat evenimentele care vor avea loc începând chiar cu ultima zi a anului 2021 la Târgu-Jiu. “Capitala tineretului din România”, așa cum a fost declarat orașul Târgu-Jiu, ține în permanență cont de punctul de vedere al tinerilor implicați în proiectele domnului Romanescu, astfel că și încheierea acestui an se va solda prin evenimente inedite menite să încânte și să bucure spectatorii.

În urma întâlnirii de vineri, 10 decembrie, cu reprezentanții tinerilor din Municipiul Târgu-Jiu, primarul Marcel Romanescu a hotărât împreună cu aceștia ca evenimentele ce vor marca sfârșitul anului 2021 să înceapă chiar de pe data de 31 decembrie. Localnicii se vor bucura de mai multe evenimente, mai exact de un spectacol muzical, un foc de artificii și ultimul dar nu cel din urmă eveniment, oficieri la Poarta Sărutului pentru cuplurile care se vor înscrie la cununia de pe 31 decembrie.

Spectacolul muzical va fi o bucurie pentru locuitorii orașului Târgu-Jiu întrucât edilul a declarat că la acest eveniment care va dura aproximativ 3 ore vor lua parte nume mari din muzica ușoară și populară românească, mai exact 2 soliste de muzică ușoară și 3 soliste ale ansamblului Doina Gorjului care nu au mai concertat până acum în muniucipiul aflat sub conducerea lui Romanescu.

Articole similare

Back to top button