ActualitateSliderSocialUltima ora

„Dialog social”, la prefectură doar cu BOȘII SINDICALI. Fără presă…..

Astăzi, la ora 12:00, la Prefectură a avut loc întâlnirea dintre liderii celor patru federații sindicale și parlamentarii de Gorj. Prezenți la această întâlnire au fost și prefectul Marcel Iacobescu precum și Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Întâlnirea vine în contextul în care minerii și energeticienii au protestat timp de aproape un an pentru a obține legea care să le permită să fie încadrați în condiții speciale și pentru pensionarea mai devreme.

Deșii această întâlnire era foarte importantă în contextul în care minerii și energeticienii lucrează în condiții dure, liderii sindicali, adică cei care nu prea vad nămoale, fronturi de lucru, cabluri, excavatoare, au găsit de cuvință că nu este benefic ca presa să fie prezentă. Ținând cont că întâlnirea a fost sub titulatura de “DIALOG SOCIAL”, ne întrebăm oare ce s-a discutat în spatele ușilor închise?

Ce secrete bine păzite au fost rostite și noi nu am avut dreptul să le auzim?

Dacă așa înțeleg liderii DIALOGUL SOCIAL, mi-e teamă că minerii și energeticienii vor trebui să-și caute alte călăuze.

Cei care țin ușile deschise tuturor, cei care discută la vedere și nu în spatele ușilor închise, cei care nu cunosc nămolul din carieră, aceștia nu se numesc lideri.

Nicu Bunoaica avea dreptate.

BOȘII SINDICALI…..

Voi, adevărații mineri și energeticieni, îi mai suportați?

Articole similare

Back to top button