SocialUltima ora

Protestatarii CEO, ultimatum pentru Guvern

Protestatarii din Complexul Energetic Oltenia dau ultimatum Guvernului, pentru a “repara” legea privind reducerea vârstei de pensionare. Liderii minerilor și energeticienilor cer urgentarea procedurii de elaborare a unei ordonanțe de urgență și spun că se așteaptă ca problemele angajaților din domeniul producției de energie să fie introduse la priorități.

Liderii de sindicat spun că oamenii au ajuns la limita răbdării, iar în cazul în care noul guvern lasă Complexul Oltenia din nou în plan secund, situația riscă să escaladeze.

Liderii federațiilor din domeniu au un plan stabilit, pentru următoarea perioadă,  când vor să poarte discuții cu șefii celor două partide din actuala guvernare.

Minerii și energeticienii amenință chiar cu proteste în București, în cazul în care ordonanța de urgență întârzie să apară.

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia protestează, în fiecare marți și joi, pentru punerea în aplicare a legii aprobate în luna iunie, care le dă dreptul să se pensioneze la 52 de ani, fiindu-le recunoscute condițiile speciale de muncă.

Articole similare

Back to top button