Supărat pe fiică și pe polițiști

Ieri, o femeie de 32 de ani din Stejari a sunat la 112 de teama tatălui său.  Aceasta le-a relatat polițiștilor că are un conflict cu bărbatul de 56 de ani. Se pare că alcoolul a fost cel care i-a întunecat mințile. Oamenii legii au stabilit că bărbatul și-ar fi îmbrâncit fiica și a amenințat-o cu bătaia chiar în mijlocul drumului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au emis și un ordin de protecție provizoriu față de tatăl agresiv.  Mai mult, în timp ce femeia vorbea la telefon cu polițiștii, agenții au fost amenințați și ei cu acte de violență de către bărbat. Astfel, la dosarul pena întocmit se adaugă și infracțiunea de ultraj.

Astăzi a fost continuată urmărirea penală față de bărbat, iar acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Tot pentru acte de violență a fost reținut un alt bărbat de 30 de ani din Țânțăreni. Acesta și-a petrecut noaptea în spatele gratiilor după ce a bătut un consătean de 44 de ani. Conflictul s-ar fi petrecut într-un autoturism parcat la poarta locuinței.

Faptul că și-a amenințat soția l-a trimis în arest pe un alt bărbat din Baia de Fier. Soția acestuia a fost cea care l-a reclamat. Se pare că bărbatul, în vârstă de 53 de ani a sunat-o pe soție și a amenințat-o cu acte de violență. De teamă, femeia a cerut sprijinul oamenilor legii, iar aceștia au emis și un ordin de protecție provizoriu.  Mai mult, pe lângă dosarul penal pentru amenințare, acesta a rămas și în custodia polițiștilor pentru 24 de ore.