SliderSocialUltima ora

15 cazuri de violență domestică în 4 zile

În doar 4 zile, polițiștii gorjeni au intervenit în 15 cazuri de violență domestică. Cu această  ocazie au fost întocmite mai multe dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.În 8 dintre acestea, poliţiştii au emis, după analizarea situaţiei pe baza unui formular de evaluare a riscului, un Ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile.

Doar în ultimele 24 de ore polițiștii au intervenit la cinci cazuri de violență domestică, fiind emise ordine de protecție provizorii.

Azi-noapte, polițiști din Târgu Cărbunești au fost sesizaţi printr-un apel 112, de către o tânără de 27 de ani, din comuna Țânțăreni, cu privire la faptul că soțul său a amenințat-o cu moartea.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că soțul, în vârstă de 36 de ani, a recurs la o astfel de faptă, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool. Acesta are acum dosar penal pentru amenințare.  Într-o situație similară s-a aflat o altă de femeie, de 34 de ani, din Târgu Cărbunești.

La Rovinari, doi bătrâni au fost bătuți și amenințați cu moartea chiar de către fiul lor. Ieri polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112, de către un bărbat de 70 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla împreună cu soția sa la proprietatea ce o dețin în Rovinari, au fost amenințați cu moartea și loviți de către fiul lor.

Tot ieri, o femeie de 71 de ani, din comuna Fărcășești a sunat la poliție și le-a spus polițiștilor că  a fost agresată fizic și amenințată cu moartea de către fiul său, de 44 de ani, din aceeași localitate.

În ambele cauze a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Tot un conflict părinte-copil a avut loc și în comuna Logrești. Acolo un bărbat de 57 de ani a sunat la poliție și le-a spus oamenilor legii că a avut un conflict cu fiul său, de 31 de ani.

Articole similare

Back to top button