Fără categorie

Reținut pentru amenințare

O vorbă românească spune “Cine se frige cu ciorbă, suflă și-n iaurt!”. Este si cazul politistilor din Gorj care acum au trecut la fapte după o plângere pentru amenințare. În cazul crimei de la Baia de Fier, oamenii legii nu au acționat, chiar dacă au fost mai multe reclamații.

De această dată politistii din Novaci au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 75 de ani care ar fi făcut aceeasi faptă.  Se pare că bărbatul, aproape octogenar, l-a amenințat pe un tânăr de 28 de ani ca ii va incendia locuinta.

Pentru a fi siguri ca nu recurge la astfel de fapte, politistii l-au introdus pe batran in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj. Un alta bărbat a fost introdus aseara in arestul IPJ pentru nerespectarea ordinului de protectie.

Politistii au fost sesizati de o femeie in varsta de 65 de ani cu privire la faptul ca nepotul sau, de 18 ani, a intrat in casa, incalcand ordinul de protectie emis de instanta de judecata. Oamenii legii l-au gasit pe tanar in locuinta, incalcand astfel restrictia de a se apropia la mai putin de 500 de metri de femeie, pentru o perioada de 6 luni de zile.

Articole similare

Back to top button